Halles-Bachar Mar Khalifé & Gaëtan Levêque
Halles-Bachar Mar Khalifé & Gaëtan Levêque
Halles-Bachar Mar Khalifé & Gaëtan Levêque

Bachar Mar Khalifé & Gaëtan Levêque

Piano sur le fil

SOLD OUT

Dy hypnotische, krachtige, luchtige muziek van Bachar Mar-Khalifé is op zich al voldoende om u mee te voeren naar poëtische toppen. Wanneer ze het betoverende circus van Gaëtan Levêque ontmoet, vermengen het beeld en de beweging zich met de kracht van de piano en het zingen voor een buitengewone avond.

De lyrische of onstuimige jazzaccenten die ontsnappen aan de vingers van de Frans-Libanese pianist beschrijven een ideaal en poëtisch oosten, waar het spook van de ballingschap nog altijd aanwezig is. Zes circusartiesten omringen het voor een uitzonderlijk circusconcert. Acrobatische gezangen en vervoeringen weerklinken in de uitzonderlijke architectuur van de Hallen, voor een groots moment van gratie.

Interprétation (Piano et chant) : Bachar Mar Khalifé.

Mise en scène et trampoline : Gaëtan Levêque.

Interprétation Cirque : Fabian Wixe (mât chinois) Mael Tibibi (danse-acro) Victoria Belen Martinez (portés acro) Basile Forest (portés acro) Florent Blondeau (fil).

Production : Le plus petit cirque du monde Contact prod : Virginie Moy (virginie@ppcm.fr).

Cet évènement a lieu dans le cadre du FocusCircus.brussels, une année pour découvrir la vitalité du cirque bruxellois. Avec le soutien de la Promotion de Bruxelles à la Fédération Wallonie-Bruxelles.

          

Related events