Halles-Tarieven
Halles-Tarieven
Halles-Tarieven

Tarieven

Het multidisciplinaire programma van Les Halles brengt je in verleiding. Je houdt van ons nieuw programma, of het nu circus is, of dans, of hedendaagse muziek,…!

Bent u een durver? Koop dan tot 4 oktober alle tickets voor de voorstellingen van dit seizoen in voorverkoop aan het laagste tarief. Opgelet, de tickets worden niet ingeruild of terugbetaald. Op 5 oktober is dit tarief NIET MEER BESCHIKBAAR.

 
Pass Audace
 

Vanaf nu en tijdens het hele seizoen, krijgt u bij aankoop van tickets voor minstens 3 voorstellingen een Pass Audace. Hiermee kunt u onmiddellijk alle andere voorstellingen aan het laagste tarief bijwonen.

 
Slim (Avisé)
 

Bent u bedachtzamer? Wees dan slim en koop uw biljetten meer dan 3 werkdagen op voorhand om van een interessanter tarief te kunnen genieten.

 
Verstrooid (Distrait)
 

Bent u minder vermetel of bijdehand, koop dan uw tickets 3 dagen voor de voorstelling en betaal het hoogste tarief. In dit geval raden we u aan om bij uw volgende aankoop wat minder verstrooid te zijn!
 

Kortingen
 
  1. Schaarbeekenaars, professionals podiumkunsten, Werkzoekenden, – 26, + 65, leraren.
  2. Groepen van min. 4 personen met tenminste een volwassen.
  3. Studenten van kunsthogescholen.

Opgelet: de plaatsen aan reductieprijs dienen afgehaald te worden aan het loket, op vertoon van een geldig bewijsstuk.

Bespreekbureau
 

Koop uw tickets en uw Hlog rechtstreeks in les Halles, van dinsdag tot vrijdag, tussen 12u00 en 13u00 en van 14u00 tot 18u00. De zaterdagen waanneer er een voorstelling is de ticketbalie eveneens open van 13u00 tot 18u00.

Op voorstellingsdagen openen de ticketbalie en de bar 1 uur voor het begin van de voorstelling.