Halles-jobs

jobs

Oproep tot kandidaatstelling: Les Halles zoekt jonge, gemotiveerde studenten

Les Halles, een unieke locatie, beschermt zijn onafhankelijkheid in het hart van Brussel, hoofdstad van Europa, in een structuur van metaal en glas uit 1901 die schitterend werd gerenoveerd. Het staat open voor hedendaagse hoop en verwarring, zowel in de wijk als elders ter wereld, en wil het beste brengen van een Europa dat nog steeds op zoek is naar zijn lotsbestemming: nieuwe passies verkennen, de rede die op zoek gaat naar het avontuur, met een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid.

Voor het seizoen 18-19 is Les Halles de Schaarbeek op zoek naar gemotiveerde jonge studenten!

Ze moeten de bezoekers begeleiden en hun vragen beantwoorden voor de voorstellingen en/of bijspringen in de ticketverkoop en/of de vestiaire.

Ben je vlot in de omgang, spreek je goed Frans en ben je geïnteresseerd in het culturele en artistieke milieu, stuur dan je sollicitatiebrief naar Mariam Nersesian (mariam.nersesian@halles.be), onze verantwoordelijke voor de ticketverkoop.

Als je wordt geselecteerd, begin je begin oktober te werken tijdens de digitale tentoonstelling ‘Visions’ die ons nieuwe seizoen opent!  

Les Halles biedt:

Een vergoeding van 10€/u

Uiterste datum voor het indienen van de kandidaturen

De oproep tot kandidaatstelling loopt af op maandag 24 september om 18.00 u.

Contact

Mariam Nersesian (mariam.nersesian@halles.be)