Halles-La Zouze, compagnie Christophe Haleb
Halles-La Zouze, compagnie Christophe Haleb
Halles-La Zouze, compagnie Christophe Haleb

La Zouze, compagnie Christophe Haleb

HNONYM FIEVER

HNONYM FEVER ? Het belooft een waanzinnig feest te worden, de reusachtige afmetingen van een buitengewone ruimte waardig. Behalve het team van les Halles zullen niet minder dan 50 personen zich inzetten om van deze avonden hét cultmoment van het jaar 2014 te maken. En dat is nodig want, nadat ze heel Zuid-Amerika en een deel van Europa veroverde, kondigt de koningin van de International Art Clubbing, Lady Evelyne, haar blijde intrede aan in Les Halles met haar gevolg!

HNONYM FEVER is een spel- en ontmoetingszone (met alkoven?) waar poëtische orgieën en uitzinnig gefeest vrij spel krijgen. Een kruising tussen performance en feest, vrijheid en begrenzing, ge-(ont)maskerde bals en tableau vivants.

Een neopunk rave in Crystal Palace? Woodstock in de serres van de Borgia’s? Een bacchanaal in de matrixruimte? We laten helemaal niets los!

Behalve dan dat we periodes en stijlen, lichamen en decors, flink door elkaar zullen klutsen. Denkt u zich even de val in van een flamboyant en onsterfelijk rijk, ergens tussen Rome en Tahiti, denk aan een fascinerend en frivool complot dat de metamorfose in de hand werkt.  

HNONYM FEVER is Total Dance Floor: de kunst van de uitbundigheid tot het uiterste gedreven, vibrerende lichamen, de revival van een collectief verlangen, de teloorgang van het obligate doemdenken.

HNONYM FEVER: later kunt u zeggen:  « ik was er! ».

Conception et direction artistique : Christophe Haleb / Musique Originale : Alexandre Maillard / Avec les danseurs, performeurs, chanteurs, comédiens : Séverine Bauvais, Christophe Haleb, Princess Hans (Ryan Kellett), Christophe Le Blay, Katia Medici, Maxime Mestre, Thomas Gonzalez. Mais aussi certains artistes ou amateurs choisis dans la ville investie à l’occasion d’atelier de pratiques artistiques. Collection polyane et papier : Laurent Le Bourhis Hair styliste : Paolo Ferreira / Dispositif Lumière et régie générale : Julien Soulatre / Régie son : Mister Klee / Administratrices de production / Diffusion : Géraldine Humeau et Colomba Ambroselli / Attachée de production : Gwendoline Langlois.