Les Halles (default image)

Les Halles de Schaerbeek — Brussel —

Splash timer
09 & 10.03.21

Mon jour

Silvia Gribaudi

50'

Data & Tickets

Dinsdag 09 maart 2021 20:00
Woensdag 10 maart 2021 20:00
Tickets

Op grote hoogte is er niemand weerlozer dan een clown zonder rode neus. Hij is erg klein, een clown verdwaald op een gigantische berg. En vijf hulpeloze clowns, dat is nog vijf keer erger.

Silvia Gribaudi is een dichteres van gelukkig falen, van de jubelende mislukking en van verbijstering om niets. Ze begeleidt de redding door de lawines niet te vermijden - gelach. Met haar bruisende creativiteit en ongeremde gemak vormt ze het publiek om in een reddingsteam.

Houdt de natuur zich rustig als ze geconfronteerd wordt met de hulpeloosheid van enkele ietwat beperkte wezens? Een clowneske aardbeving in ongebreidelde modus brengt haar aan het dansen!

Concept et chorégraphe

Silvia Gribaudi

Dramaturgie

Silvia Gribaudi, Matteo Maffesanti, Annette Van Zwoll

Clowns-danseurs

En cours (5 interprètes)

Production : Zebra.
Coproduction : Torinodanza festival / Teatro Stabile di Torino – Teatro Nazionale, Teatro Stabile del Veneto ; Halles de Schaerbeek, Bruxelles.
Dans le cadre du ‘Corpo Links Cluster’ Project realised by Torinodanza / Teatro Stabile di Torino – Teatro Nazionale, Malraux scène nationale Chambéry et Savoie, Associazione Dislivelli e Université Savoie Mont Blanc,
Soutenu par le programme de coopération PC INTERREG V A – Italia-Francia (ALCOTRA 2014-20