Les Halles de Schaerbeek
— Brussel —

Splash timer

Scholen & Verenigingen

De Hallen nodigen u uit om u te laten betoveren: circus, dans, pluridisciplinaire creaties ... Een gevarieerd programma dat iedereen aanspreekt !

Voor scholen en verenigingen selecteren we voorstellingen die iedereen uitnodigen om zijn visie op de moderne creaties te verscherpen.

Een bezoek aan de Hallen

  • Een rondleiding in ons gebouw doorheen zijn geschiedenis, zijn coulissen en zijn artistieke project.

Duik in de geschiedenis van de Hallen van Schaarbeek, een voormalige overdekte markt, ontdek hoe de transformatie naar culturele bezienswaardigheid is verlopen en neem een kijkje aan de andere kant van het gordijn om de coulissen te verkennen. We bieden u een rondleiding aan om te komen kennismaken met de ruimte, de architectuur en de ligging in de wijk. Het bezoek is het hele seizoen mogelijk, op eenvoudige afspraak.

Voor groepen van maximaal 20 personen.

Gratis / Op aanvraag / 1u30 / Alle leeftijden.

Rond de voorstellingen

  • Educatieve pakketten en documentatie over de voorstellingen.

Om uw groep voor te bereiden op de voorstelling, stellen we per seizoen educatieve pakketten samen. Van de vooraf geprogrammeerde opvoeringen hebben we presentatieteksten, interviews met artiesten, video's, links en persknipsels beschikbaar.

  • Introductie van de voorstellingen bij u ter plaatse.

Om de voorstelling van uw keuze op een ludieke en interactieve manier te introduceren, houden we vooraf, of achteraf, in samenwerking met de leraar of de animator, een aangepast reflectiemoment over hun ervaring in de Hallen.

  • Ontmoetingen met artiesten.

Bij sommige voorstellingen is het mogelijk om de artiesten te ontmoeten aan het einde van de voorstelling. Uw groep zal een interview kunnen afnemen om artiesten beter te leren kennen. Een bijzondere ontmoeting en een moment om te delen.

Voorbij de optredens

  • Activiteiten rond de geschiedenis van het circus of dans bij u ter plaatse of bij ons!

Wilt u een project organiseren rond dans of het circus? De culturele bemiddelingsdienst van de Hallen biedt een boeiende introductie tot deze twee artistieke vaardigheden.

 

BOEKING & PRAKTISCHE INFORMATIES

Een persoonlijke ontvangst bij uw bezoek aan de Hallen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer info en om te reserveren:
Michel Reuss, bemiddelaar publiekswerking.

michel.reuss@halles.be ǁ 02 227 59 53

TARIEF PUBLIEKSWERKING

6 € (min. 10 pers.) + een gratis toegang voor een begeleider per groep van 10 personen
1,25€ + ticket Article 27