Les Halles de Schaerbeek
— Brussel —

Splash timer

Ons welkomstcharter

(onder constructie)

Hier kunt u verschillende culturele en sociale activiteiten bijwonen. De diversiteit van het programma en van de mensen die gebruikmaken van de Hallen vereist speciale aandacht van iedereen, om een open en inclusieve sfeer te creëren.

Discriminerende opmerkingen en discriminerend gedrag, of het nu gaat om racisme, seksisme, leeftijdsdiscriminatie, validisme, LGBTQIA+ fobie, enz., worden niet getolereerd.

Wat de omstandigheden ook zijn, toestemming is absoluut vereist.

Toestemming moet vrijwillig worden gegeven, moet duidelijk, geïnformeerd, enthousiast, specifiek en omkeerbaar zijn. Met overmatig gebruik van alcohol of drugs is het niet mogelijk om geïnformeerde toestemming te geven.

Als u getuige bent van een problematische situatie of een situatie die onveilig lijkt, als u zich ongemakkelijk voelt en/of als u het slachtoffer bent van ongepast gedrag, aarzel dan niet om iemand van het team van de Hallen aan te spreken!

Dit charter kan worden gewijzigd en staat open voor uw suggesties en opbouwende kritiek. Aarzel niet om ons uw feedback te sturen op feedback@halles.be.