Les Halles de Schaerbeek
— Brussel —

Splash timer

Bar en snacks

Elke prestatieavond, vanaf het moment dat de deuren open zijn om 19:00, kunt u verschillende hapjes proeven. Het zijn kleine versnaperingen die wij bieden voor de voorstelling. U kunt ook eten en drinken na het spektakel.

Bar : U zal bij ons een brede keuze vinden van speciale bieren (zelfs een Orval… soms!); heerlijke, frisse fruitsappen; en ook gewone softs.

 

Dichtbij:

L’âne fou is een bekende restaurant en bistro, en is een integraal deel van het erfgoed van Schaerbeek, de ezelsgemeente. Dit charmante plekje met heel typische decoratie trekt zowel studenten aan als leerkrachten van de dichtstbijzijnde hogescholen en de werknemers uit de buurt die, komende de middag, er samen komen om een gezellig momentje te hebben en de specialiteit van het restaurant te proeven, de balletjes van l’âne fou. De bewoners van Schaerbeek vergissen zich niet! ‘s Avonds wordt de sfeer feestelijker, met eventuele artistieke voorstellingen, zoals “Slam Fou”, “Les soirées âne Folle”, “Les soirées Diables rouges”, evenals een after-bar voor na de spektakels bij les Halles de Schaerbeek!
L’âne fou, Koninklijke Sinte-Mariastraat 21, 1030 Schaerbeek – Reservering op het nummer 02 218 86 62

O’Saisons is een restaurant met een aangename sfeer, waar u hartelijk verwelkomd zult worden door de eigenaar en zijn team. Ze dienen er rijkelijke halal gerechten, voornamelijk geïnspireerd door Italiaanse gastronomie. Vis, vlees, pizza’s of pasta? Geen probleem, u vindt hier uw geluk!
O’Saisons, Koninklijke Sinte-Mariastraat 22, 1030 Schaerbeek – Reservering op het nummer 02 705 51 24

Met zijn authentieke stijl gecentreerd op de geschiedenis van de gemeente, l’Âne Vert is een familiebrasserie. Een waarlijk instituut, ze bieden er Brusselse traditionele en brasseriegerechten, maar er is ook een gevarieerd aanbod aan bieren, een fijne selectie wijnen en delicatessen, die u even gelukkig zal maken als de warme dienst die u zal krijgen!
L’âne Vert, Koninklijk Sinte-Mariastraat 11, 1030 Schaerbeek – Reservering op het nummer 02 217 26 17