Les Halles de Schaerbeek
— Brussel —

Splash timer
30.09.23 | 22:30 | 7u

NIGHTLIFE

David Numwami, GuccImane, juliojulio, Gem&I, Papyboom

Data

Zaterdag 30 september 2023 22:30

Drie dj's die Brussel in beweging krijgen met hun elektronische klanken, van ambient tot dance-hall, van trance tot Raï, van shoegaze tot downtempo en nog veel meer! Maar eerst is er een zacht concert met een betoverende Brusselse artiest.

Een ticket geeft je toegang tot alle La Nuit de l'Amour activiteiten.

Programma        
Concert David Numwami 21h30 60' Grande Halle
Party Papyboom     Maison de repos à Schaerbeek
DJ Set Gucc Imane 23h30 120' Grande Halle
DJ Set juliojulio 01h30 120 Grande Halle
DJ Set Gem&I 03h30 120' Grande Halle

 

Verdriet oproepen met troostende melodieën, nieuwe reeksen van emotionele regenbogen uitvinden en die stem die ons onmiddellijk omhult... Welkom in de wereld van David Numwami, die zachtjes de overgang naar muzikale programmering zal lanceren.

Daarna neemt Gucc Imane ons mee naar de kern van de zaak. Imane, die een plaatsje heeft veroverd in de Brusselse dj-scene, biedt sets met accenten van trap, rap, drill, rnb, dancehall, reggaeton, afro, house...

juliojulio zal in zijn voetsporen treden. Altijd op zoek naar tracks die hem raken, van ambient juweeltjes tot dub beïnvloede electro, gedeconstrueerde dancehall riddims, punchy techno reels of vergeten popsongs met emo vocals.
Tot slot zal GEM&I de nachtbrakers tot in de kleine uurtjes vermaken. Ze is ook een resident van Kiosk Radio en laveert tussen hypnotiserende trance, melancholische raï, aquatische ambient, romantische drum'n bass, sensuele trip-hop, etherische droompop en andere gesyncopeerde odysseys waarin ze plezier beleeft aan het spelen met ritmes.