Les Halles de Schaerbeek
— Brussel —

Splash timer
18 & 19.10.24

SNAP! Festival

Sex workers Narratives Arts & Politics

Data

Vrijdag 18 oktober 2024  
Zaterdag 19 oktober 2024  

SNAP is een festival dat volledig aan de representaties, discoursen en verhalen van sekswerk gefocused is. Voor deze nieuwe editie zijn de Hallen van Schaarbeek op 18 en 19 oktober de plek voor het live arts programma, terwijl de Cinéma Galeries de filmvertoningen voor hun rekening nemen.

SNAP is een ruimte voor zichtbaarheid en discours en toont het werk van sekswerkers in wat je zou kunnen omschrijven als de Art Pute-beweging. Het festival wil ook een forum zijn om sekswerkers te destigmatiseren.

Op SNAP 2024 zullen films, concerten, optredens, gemeenschapsbijeenkomsten en whore studies de problemen ontvouwen waarmee sekswerkers te maken hebben en, via hen, de bredere kwesties van onzekere economieën, lichaamseconomische transacties, digitale werknemers, niet-standaard seksualiteiten, queer en feministische strijd, en de structurele dynamiek van macht en uitsluiting.

  • Het concept en de programmering worden ontwikkeld vanuit het Nothing about us whithout us perspectief, d.w.z. door de betrokken mensen - in dit geval sekswerkers - of in actieve samenwerking met hen.
  • Het SNAP Festival wordt georganiseerd door AWC Production in samenwerking met UTSOPI.
  • Het SNAP Festival staat open voor iedereen: mensen die meer willen weten over sekswerk, mensen die sekswerk hebben of hebben gehad, bondgenoten in de strijd voor gelijke rechten, fans van alternatieve culturen, enzovoort.

Het SNAP! festival wordt georganiseerd door Art Whore Connection (AWC Production) en een team van sekswerkers en bondgenoten |In samenwerking met UTSOPI|Met de steun van COCOF égalité des chances.