Les Halles de Schaerbeek
— Brussel —

Splash timer
11 > 15.12.19

FOS' Semblant (Collectif)

Esac & Marlène Rubinelli-Giordano

Data

Woensdag 11 december 2019 20:30
Donderdag 12 december 2019 20:30
Vrijdag 13 december 2019 20:30
Zaterdag 14 december 2019 20:30
Zondag 15 december 2019 15:00
90’

Dit evenement vindt plaats op de campus van COVI, In het gebouw van Esac:
8B, Emile Gryzonlaan 1 - 1070 Anderlecht

Artiest worden betekent werken aan je eigen unieke kunnen, maar ook weten hoe je verbinding maakt met een groep, een collectief en hoe je een groepsproject draagt zonder het te laten verslappen. Op het einde van hun laatste jaar opleiding op de Esac zijn de toekomstige artiesten al ervaren technici en sterke persoonlijkheden. Ze hebben hun discipline gekozen, hun stijl gevonden en verfijnd. Zoals elk jaar is het collectief van december het grote dialoog- en confrontatiemoment tussen de stijlen van iedereen, in een project dat hen overtreft.

De groep zal dit jaar door Marlène Rubinelli-Giordano geleid worden. Marlène Rubinelli-Giordano is zelf een expert op dat gebied aangezien zij deel uitmaakt van een collectief: AOC. Dat belooft een circus van grote omvang, gedreven door het verlangen naar beweging, een impuls tussen disciplines, een aandacht voor hun grenzen en een aanzetting tot hun excessen, om hen steeds verder te brengen, naar een constant uitbreidende vrijheid!

Distributions : Mise en scène: Marlène RUBINELLI | Daniel Agustin Alvarez Canter, Leoni Baumbusch, Emilia Luz Colusi, Ana Cecilia Echevarria Morales, Jesus Galan Cruz, Thibault Hoffreumon, Paul Krügener, Carla Kühne, Patrick Mc Master, Fabio Merante, Adolfo Nicolas Palma Neira, Victoria Perez Iacono, Kalani Ridolfi Dunn, Lucas Romero, Chaimae Salih, Luca Torrenzeri, Ariane Verdigel.