Les Halles de Schaerbeek
— Brussel —

Splash timer
18 > 20.06.21

Try Out

Collectif Esac

Data

Vrijdag 18 juni 2021 20:00
Zaterdag 19 juni 2021 20:00
Zondag 20 juni 2021 15:00
90'

Dit is een voorstelling die het diepdonkere maar ook glinsterende proces materialiseert van wat zich afspeelt in de geest van een collectief. Het leidt je door obscure gangen en in verwrongen hoekjes waar zusters zich bevrijden van archetypische rollen. 
 
Het is een fysieke manifestatie van onderdrukte emoties die net als de stoom uit de snelkookpan op een bepaald moment naar buiten moeten komen. En is melodieuze techno van rond 2010 niet de beste manier om los te laten? En in dat kortstondige moment krijg je een glimp te zien van de kracht van een grote groep - het collectief. 

Conception et mise en scène : Micha Goldberg avec les étudiants de troisième année de l’Ecole supérieure des arts du cirque.

Distribution : Ignacio Aparicio Pardo, Carlos David Barquero Cardenas, Helena Berger, Julian Blum, Beatriz Dos Santos Duarte, Sofia Belen Enriquez Martinez, Andrea Gonzales Vazquez, Elise Martin, Mia Mattenklott, Ana Julia Moro Brene, Ruben Olave Fontalva, Hugo Pernel, Lucas Pierredon, Abdiel Ramos Lucas, Laleshka Salas Salazar, Alix Schils, Laila Smith, Marco Tulio Solis Fallas.